Forssan Vanha apteekki on lisännyt palveluihinsa Video- ja Noutoapteekki palvelun.

Palvelun avulla voit asioida Forssan Vanhassa apteekissa myös etänä Remomedi-sovelluksella apteekin aukioloaikoina soittamalla tai jättämällä soittopyynnön.

Sovelluksen kautta tehdyt ääni- tai videopuhelutilaukset voi noutaa Nouto-apteekkilokerikosta joko S-Marketista (Nikkilänkatu), Prismakeskuksesta (infon edessä) tai Vanhasta apteekista kassalta aukioloaikoina.

Kun noutolaatikosto tilaukset ovat valmiina lokerikossa, asiakkaalle lähtee viesti, jossa on numerokoodi ja linkki QR-koodiin. Automaatin luukun saa auki joko näppäilemällä koodin tai näyttämällä QR-koodia.  

Ohjeet palvelun käyttöönottoon:

 Lataa puhelimeesi Remomedi-sovellus
Google Play kaupasta tai App Storesta.

 Rekisteröidy syöttämällä sähköpostiosoitteesi,
joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksena.

 Seuraavaksi sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen. Tunnistautumisen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan nelinumeroinen turvakoodi. Koodi toimii jatkossa palvelun salasanana.

 Täydennä käyttäjäprofiiliin puhelinnumero, osoitetiedot ja kielivalinnat. Nimi ja henkilötunnus täyttyvät automaattisesti vahvan tunnistautumisen kautta.

 Maksaminen Remomedi-palvelussa on turvallista. Voit käyttää Visa-, Visa Electron- tai Mastercard-korttia. Klikkaa Lisää maksukortti -painiketta ja syötä kortin perustiedot; numero, voimassaoloaika ja turvaluku.

 Palvelu on valmis käytettäväksi.

Voit tilata video- tai äänipuhelun välityksellä reseptilääkkeet (tietyt rajoitukset) ja muut apteekkituotteet helposti Forssan Vanhasta apteekista. Puhelimessa sinua palvelee tuttu henkilökunta. Puhelin- tai videoyhteyden avulla asioit kuten normaalisti keskustellen farmaseutin tai proviisorin kanssa.

 Voit asioida myös toisen puolesta, edellyttää Suomi.fi -valtuudet.

 Myös soittopyyntö mahdollisuus

Tule käymään apteekissamme, neuvomme sinua mielellämme uuden palvelun käyttöönotossa.